Έξυπνο Σπίτι με KNX
Πιστοποιήσεις ΚΝΧ

Εγκαταστάσεις και Προγραμματισμός
Συστημάτων Αυτοματισμού «Έξυπνων Κτιρίων ΚΝΧ»

Η Smart Home Solutions ΚΝΧ, έχει πιστοποιηθεί επίσημα ως ΚΝΧ Partner και παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στον Κτιριακό Αυτοματισμό ΚΝΧ.

Συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Κατασκευαστές Προϊόντων ΚΝΧ, έχοντας πραγματοποιήσει έργα ΚΝΧ όπως ιδιωτικές κατοικίες, κτίρια, ξενοδοχεία κ.ά.

Color Harmony

Πιστοποίηση Certified KNX Partner.

Majestic Views

Πιστοποίηση KNX Σεμιναρίου για Integrated Multimedia KNX Controlled Systems της εταιρείας WHD στη Γερμανία.

Ασφάλεια, Απόδοση και Άνεση με το KNX

Ένα σύστημα το οποίο διατηρεί την αξία του. Το KNX είναι το μόνο σύστημα το οποίο συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EN50090) και τα Παγκόσμια Πρότυπα ISO/IEC 14543) για τον Οικιακό Αυτοματισμό. Αυτή η συμμόρφωση επιβεβαιώνει την ποιότητα και την αξία της τεχνολογίας KNX. Χρησιμεύει σαν δείγμα ποιότητας για τους κατασκευαστές κτιρίων. Το KNX είναι ένα ανοιχτό, επεκτάσιμο και συνεπώς ένα φιλικό προς το χρήστη σύστημα. Είναι ήδη προετοιμασμένο για προϊόντα νέας-Γενιάς. Η Smart Home Solutions KNX, έχει πιστοποιηθεί επίσημα ως ΚΝΧ Partner, και παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στον Κτιριακό Αυτοματισμό ΚΝΧ.

Προσαρμοσμένες Λύσεις για το Έξυπνο Σπίτι

Το KNX είναι το μόνο παγκόσμιο, ανοιχτό και με σκέψη για το μέλλον πρότυπο, για τον Οικιακό και Κτιριακό Αυτοματισμό. Είναι η λογική ενσωμάτωση του EIB (από το 1987). Για την επικοινωνία του, χρησιμοποιείται καλωδίωση 230V (Powerline) ή χαμηλής τάσης σύστημα bus, ραδιοσήματα, ή IP. Το KNX έχει πολλές εφαρμογές και ελέγχει φωτισμό, θέρμανση, ρολά, αερισμό αλλά ακόμα και τεχνολογίες πολυμέσων και ασφαλείας. Αυτό δημιουργεί ένα αποδοτικό σύστημα το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε ατομική ανάγκη. Χάρη στη δυνατότητα δικτύωσής του, οποιοσδήποτε μπορεί να πραγματοποιήσει λειτουργίες για τις οποίες πριν θα έπρεπε να κατέχει τεχνικές γνώσεις να προσπαθήσει αρκετά. Δια μέσου των γραμμών bus, οι αισθητήρες όπως για παράδειγμα οι ανιχνευτές κίνησης και οι θερμοστάτες, δίνουν οδηγίες στους ενεργοποιητές, για το τι θα ελέγξουν. Για παράδειγμα το φωτισμό, τη θέρμανση ή τον κλιματισμό στο σπίτι. Η λειτουργία του συστήματος μπορεί να εκτελεστεί και συμβατικά μέσω των μπουτόν ή των οθονών αφής και ελέγχου. Απομακρυσμένος έλεγχος μέσω του Internet και χειρισμός μέσω του τηλεφώνου είναι ακόμη δυνατοί με το KNX.

Ένα ανοιχτό Σύστημα

Το KNX σας δίνει ελεύθερη επιλογή προϊόντων. Περισσότεροι από 295 κατασκευαστές προσφέρουν μια ποικιλία από πιστοποιημένα και συμβατά μεταξύ τους-KNX προϊόντα, σύμφωνα με τα τελευταία τεχνικά πρότυπα δίνοντάς σας πλήρη ελευθερία επιλογής.

Κατασκευάστε σήμερα για τις αυριανές σας απαιτήσεις

Μείνετε ανεξάρτητοι ακόμη και από την ηλικία. Ακόμα και αν είστε μεγάλοι σε ηλικία και αντιμετωπίζετε προβλήματα κινητικότητας, ακόμα και ανήμποροι μπορείτε να συνεχίσετε να μένετε ανεξάρτητοι στο σπίτι σας με το KNX. Το KNX θα κάνει τις ευχές σας πραγματικότητα. Ε ίναι η «παλιάς-ηλικίας» ασφάλιση για ασφαλή και χωρίς φραγμούς διαβίωση. Εάν απαιτείται μπορείτε πάντα να επεκτείνετε εύκολα το σύστημα- για παράδειγμα να προσθέσετε ένα επείγον τηλεφώνημα ή μια επιλογή για παρακολούθηση σπιτιού.

Το KNX είναι Ευέλικτο

Ένας εναλλακτικός τρόπος του ενσύρματου (γραμμή-2 αγωγών) για τη μετάδοση των δεδομένων του συστήματος bus είναι τα ραδιοσήματα (RF) μέσω του δικτύου ή ακόμη και μέσω Internet (IP). Τα Ραδιοσήματα είναι η ιδανική λύση για ανακαινίσεις σε υπάρχοντα κτίρια. Ο ηλεκτρολόγος εγκαταστάτης διασφαλίζει τη διασύνδεση και τον προγραμματισμό σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.Το σύστημα μπορεί εύκολα και οποτεδήποτε να προσαρμοστεί σε καινούριες ανάγκες ή να επεκταθεί με επιπλέον λειτουργίες. Αυτό σας διασφαλίζει μεγάλο βαθμό ευελιξίας.